AKTUELNO

I on je rešio da kaže šta ima.

Nakon višemesečnih spekulacija da u njenom braku odavno ne cvetaju ruže, iako je tvrdila suprotno, pop pevačica Emina Jahović objavila je jasno saopštenje u kom je otkrila svima da se razvodi od supruga Mustafe Sandala, sa kojim je u braku bila čitavu deceniju.

Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene - objavila je Emina, nakon čega nije davala izjave ovim povodom.

Ni Mustafa se nije oglašavao sve do sada, kada se na njegovom Instagramu našla zanimljiva fotografija i još efektnija poruka.

Ukoliko uhvatiš ljubav, imaćeš je. To je mir vašeg uma - poručio je Sandal na ovoj društvenoj mreži, a da li je želeo da poruči da je brak s Eminom pukao jer je nestalo mira i ljubavi ili pak nešto drugo, prosudite sami.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

#Razvod

#pevač

#pevačica

'