AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno zbog njegove konstatacije.

Sinoć je na Zadrugoviziji izbio veliki skandal zbog nastupa Lepog Miće, Žiže Stojanović, Gordane Džehverović i Baneta Čolaka. Naime, Žiža je pokazala gole grudi, što je izazvalo veliki šok kod svih.

Zadrugari su znali za ovaj plan glumice i Lepog Miće, pa su ih pre samog nastupa odgovarali od namere, međutim grudi su ipak izbile u prvi plan.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani imala je danas komentar na to što se Mića sukobio sa Teodorom Džehverović. Naime, Teodora je pokušala da nagovori Miću da odustane od ubeđivanja Žiže, a on joj je odbrusio da to ne može da bude veći blam od nekih intimnih radnji koje pojedini zadrugari često praktikuju pred kamerama.

Luna je u toku sastanka prokomentarisala ovu situaciju sa Slobom Radanovićem.

Kad mu je Teodora skrenula pažnju na to on joj je rekao "Šta se ti mešaš? Ti se je*eš ovde po rijalitiju". Kakve to veze ima, to se ne vidi, i ne može da se poredi, on je nagovorio Žižu na to - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SEVAJU GAĆICE: Miljana se potrudila da ponovi sinoćni spektakl, pa priredila zadrugarima prizor za pamćenje! (VIDEO)

Da li se ona osetila prozvanom ovom Mićinom opaskom ili joj je zaista bilo neprijatno zbog Žižinog šoua, procenite sami nakon što pogledate snimak ove situacije.

R. L.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'