AKTUELNO

Borba je bila tesna!

Večeras je na Televiziji Pink, u okviru emisije "Ami G show" održana Zadrugovizija, takmičenje na kom su učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima izvodili neke od najlepših i najpopularnijih evrovizijskih pesama! Stručni žiri, novinarski žiri, kao i gledaoci putem SMS glasanja i glasanja na zvaničnoj Fejsbuk stranici Televizije Pink odlučili su ko će biti pobednici!

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Novinarski žiri je odlučio da titulu pobednika, po njihovom mišljenju, treba da ponese Miljana Kulić, kojoj je ovo bio prvi nastup u životu. Podsetimo, ova zadrugarka zajedno je nastupala sa Jovanom Tomić Matorom i pevala pesmu Bebi Dol - Brazil.

Foto: RTV Pink

Najviše glasova na Fejsbuk stranici Televizije Pink dobila je Tanja Jovićević, te je ona ponela ovu laskavu titulu pobednika u ovoj kategoriji, zajedno sa Kristinom Kockar sa kojom je nastupala na Zadrugoviziji sa pesmom grupe Abba.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U šoku sam! Ovo je najlepša nagrada koju sam dobila! - rekla je Tanja Jovićević.

Foto: RTV Pink

Stručni žiri je dugo raspravljao o tome kome da dodele epitet "pobednika", ali su na kraju odlučili da to bude Slobodan Radanović, koji je zajedno sa Milanom Miloševićem pevao pesmu Marije Šerifović - Molitva.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Možda i najvažniji glas dali su gledaoci SMS glasovima. 12. poziciju zauzeo je Lepi Mića. 11. mesto, glasovima publike, zauzela je Milica Dugalić. 10. pozicija pripala je Đeksonu. Mesto broj 9 prema SMS glasovima pripalo je Viktoriji. 8. mesto bio je Bora Santana. Na 7. poziciji našla se Zorana Stefanov. 6. mesto zauzele su Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora. 5. mesto bila je Sara Reljić. 4. mesto osvojila je Teodora Džehverović. 3. mesto pripalo je Tanji Jovićević i Kristini Kockar. 2. mesto zauzela je Andrijana Radonjić, a prvo mesto i SMS pobednik Zadrugovizije sa 40,9 procenata su Slobodan Radanović i Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nema sumnje da su zadrugari napravili pravi spektakl i priredili gledaocima Televizije Pink veče za pamćenje, a sigurno je da je i njima prijalo da se nađu na velelepnoj sceni. Šta su pobednici dobili kao nagrade, kao i kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autori: N. Vujčić / S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'