AKTUELNO

Biramo čak četiri pobednika!

Kao i svakog utorka uveče, i ovog puta u emisiji "AmiDži šou" očekuje vas prava zabava, ali nešto drugačije nego što ste do sad videli. Naime, svi učesnici rijalitija Zadruga napustiće impresivni grad nadomak Beograda kako bi učestvovali na Zadrugoviziji, takmičenju na kom će izvesti najveće hitove sa dosadašnje Evrovizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Dvanaest timova koje čine zadrugari takmičiće se za titulu najboljeg, a o tome će odlučivati i gledaoci i stručni žiri. Stručni žiri činiće Zorica Brunclik, Damir Handanović, Bebi Dol, Suzana Perović i Zorica Marković koji će izabrati jednog pobednika.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored njih, imaćemo i novinarski žiri koji će izabrati onog ko je po njihovim merilima bio najbolji, a gledaoci će moći da izaberu pobednika putem SMS glasanja i glasanjem na zvaničnoj Fejsbuk stranici televizije Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras ćemo, dakle, imati čak četiri pobednika Zadrugovizije, ali najvažniji je onaj kojeg ćete vi izabrati SMS glasovima. Zato se pripremite i budite uz televiziju Pink od 22:30 i ne propustite dobru zabavu!

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'