AKTUELNO

Kristina je imala važnija posla.

Pre nekoliko dana Jelena Krunić je dobila paket od porodice a jedna sitnica naterala ju je da se guši u suzama. Tada joj je prva u pomoć pritekla Mina Vrbaški, njena ljuta suparnica, a novinare je večeras u emisiji interesovala upravo ova situacija.

Foto: TvPink Printscreen

Dobila sam stvari od majke i između ostalog dobila sam ovu narukvicu koja je bila namenjena mom bivšem dečku. Ne znam zašto mi je to poslala, valjda da mi da neki znak. Jednostavno sam se potresla, nisam znala šta osećam, šta da mislim. Rekla sam da je neću skidati do kraja rijalitija. Sanji i Kiji su stigle haljine baš tada. Možda Kristina nije videla odmah da plačem, pa mi nije prišla prva. Mina je pokazala veličinu time što me je tešila, iako nije znala zbog čega plačem - rekla je Krunićeva.

Kristina Kija Kockar je iznela svoju stranu priče i demantovala navode da se nije našla pri ruci svojoj rijaliti drugarici.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DELILE SMO MUŽA, PA ZAŠTO NE BISMO HRANU: Luna objasnila zašto se zbližila sa Kijom! (VIDEO)

Ja sam prišla prva. Bila sam tada jako raspoložena, već sam se bila obukla, ali sam joj odmah prišla, rekla joj nekoliko rečenica da se povrati i vrati u stvarnost. Ja sam poznata kao osoba koja teši druge. Često se šalim kako pored moje teške situacije tešim druge za razne gluposti. Ja sam prišla Jeleni i osećam se čisto povodom toga - rekla je Kockareva.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

#Mina Vrbaški

'