AKTUELNO

Nije mogao da veruje šta je doživeo od starije ukućanke.

Kako je Dragica Janičić imenovana za ovonedeljnog vođu, ona je danas svakome po zasluzi podelila džeparac. Nakon toga je Veliki šef poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da se izjasne kako žele da kupuju neophodne namirnice za život.

Foto: Printscreen Youtube

Jednoglasno je doneta odluka da svako od njih ponaosob kupuje, jer će tako izbeći nesuglasice zbog nekupljenih namirnica, kao što je to do sada bilo. Međutim, šoping ovog puta nije prošao onako kako su planirali. Naime, došlo je do rasprave između Slobe Radanovića i Milice Dugalić zbog toga što je on na trenutak stao ispred nje, što je nju iznerviralo, pa ga je proklela.

Foto: Printscreen Youtube

Nemojte da me kunete! Boli me ku*ac za poštovanje, je l' znate! Zabole me ku*ac, ne moram da kupujem ništa. Koja babuskera, je*ote - besneo je Sloba.
Tu je obezbeđenje. Ti si jedan bezočni... Hladno mi je, bre! Istinski sam bila pre tebe - pravdala se Milica.

- Nemojte da mi se obraćate, nemojte mi se obraćati više - počeo je da viče Sloba u želji da izbegne dalju raspravu, pa je Milica tako i uradila.

Foto: Printscreen Youtube

Milica je sve vreme u mestu cupkala od hladnoće, a pevač je iza nje stajao i pričao sa Banetom Čolakom koliko je nisko to što ga je starija cimerka proklela, dok je ona kasnije objasnila da je samo rekla da je mislila da keže da će je setiti kad dođe u njene godine i vidi kako se oseća neko u tom dobu.

Pročitajte još: SVI USHIĆENI PRED TAKMIČENJE: Evo kojim će REDOSLEDOM UKUĆANI nastupati na ZADRUGOVIZIJI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Milica Milisavljević Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'