AKTUELNO

Gledaoci su u danima vikenda poverenje poklonili dugo najavljivanoj seriji "Šifra Despot".

Prema zvaničnim istraživanjima specijalizovane agencije za istraživanje gledanosti televizije "Nielsen", TV Pink je sva tri prethodna dana bio ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji.

Foto: RTV Pink

Gledaoci su u danima vikenda poverenje poklonili dugo najavljivanoj vikend-seriji "Šifra Despot", autora najgledanijeg domaćeg serijskog programa Radoša Bajića - neverovatan broj od 1.500.000 gledalaca pratilo je premijerno emitovanje u petak, kao i drugu i treću epizodu, koje su prikazane u subotu i nedelju.

Foto: Pink.rs

Premijerno prikazivanje vikend-serije "Šifra Despot", oborilo je rekorde gledanosti sa ukupnim šerom od 29% i više od 1.500.000 gledalaca, te je tako u terminu emitovanja serije, naša televizija bila gledanija od svih komercijalnih emitera zajedno, ali i duplo gledanija i od Javnog servisa.

Foto: RTV Pink

I drugu epizodu vikend-serije "Šifra Despot" ispratio je milionski auditorijum, a da je serija izazvala veliko interesovanje među publikom, govori činjenica da je postigla odlične rezultate i u popodnevnom repriznom terminu.

Drugi dan vikenda obeležila je treća epizoda vikend-serije "Šifra Despot" sa svojom milionskom publikom.

Foto: RTV Pink

Pored tradicionalno najgledanijeg informativnog, stranog serijskog i rijaliti programa, avanture glavnog junaka vikend-serije "Šifra Despot", Despota Despotovića, gledaoci mogu da prate svakog petka, subote i nedelje od 21 čas.

Hvala na poverenju i ostanite uz TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Gledanost

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'