AKTUELNO

"Ko je na vrhu?" - puca visoko! Svetski kviz na domaćoj televiziji.

Dugo očekivani kviz "Ko je na vrhu?" počinje sa emitovanjem u četvrtak 22. februara od 22 časa samo na TV Pink. Ovaj poznati TV kviz Pink priprema već nekoliko meseci, a voditeljski par koji će poznate ličnosti voditi kroz trik pitanja iz opšte kulture su Milan Kalinić i Katarina Šišmanović.

Foto: Miloš Rafailović

Iskusni TV tandem već je sarađivao tokom dugogodišnjeg emitovanja emisije "Sve za ljubav", te nema sumnje da će se odlično snaći i u novom TV formatu.

Kviz "Ko je na vrhu?" će biti veoma zabavan. Interesantno je što postoje te kapsule koje će ići gore-dole u zavisnosti od odgovora koje poznate ličnosti budu davale. Sa Katarinom sam već radio "Sve za ljubav" i tada smo dobro sarađivali, tako da mislim da je i to veoma bitno i da je to još jedna dobra strana ovog kviza - rekao je Milan, kog će gledaoci uskoro imati priliku da gledaju u ovom šou programu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Katarina Šišmanović napravila je pauzu u karijeri od godinu i po dana, i tada je pažljivo birala koji projekat će predstavljati njen povratak na TV ekrane. Voditeljku je oduševio koncept kviza "Ko je na vrhu?", te je bez razmišljanja prihvatila ovaj angažman.

Zaista sam želela da posle emisije kao što je "Sve za ljubav", izaberem nešto što će na neki način predstavljati stepenicu više u mojoj karijeri. Kada su mi ponudili kviz "Ko je na vrhu?", u tome sam prepoznala jedan potpuno novi izazov i nešto kroz šta ću unaprediti sebe i svoju dosadašnju karijeru. Kviz je potpuno drugačiji, veoma autentičan, nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima, a iznad svega zabavan - rekla je Katarina i dodala:
Nadam se jednom potpuno novom početku i smatram da će ovo biti jedan od aduta TV Pink i da ćemo doprineti da gledanost bude još bolja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kviz je osmišljen tako da tri poznate ličnosti odgovaraju na pitanja iz kapsula koje mogu da ih popnu do čak pet spratova iznad zemlje - ukoliko daju tačne odgovore. Dakle, osim znanja, biće im potrebna I hrabrost da se oprobaju na studijskom rolerkosteru.

Takmičari će u kvizu "Ko je na vrhu?" prolaziti kroz runde - u prvoj mogu osvojiti 50.000, u drugoj 100.000, u trećoj 150.000, u četvrtoj 200.000, i u poslednjoj, petoj, 300.000 dinara. Kako su takmičari poznate ličnosti, umesto da uvećaju svoje bogatstvo za osvojenu sumu, svaki od njih će izabrati kome će dodetliti osvojeni novac.

Foto: Miloš Rafailović

Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža - svaki tačan odgovor vodi gore, a samo jedan pogrešan odgovor dovoljan je da takmičar ode skroz dole. Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu!

Ne propustite fenomenalan kviz "Ko je na vrhu?", u četvrtak 22. februara od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Katarina Šišmanović

#Ko je na vrhu?

#Milan Kalinić

#Televizija Pink

#voditelj

#voditeljka

'