AKTUELNO

Odmah joj pritrčala u pomoć.

Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora imale su žestok verbalni okršaj tokom prošle noći, ali i danas u tokom dana. Iako je izgledalo da su se strasti između njih dve utišale, ipak nije bilo tako.

Matora je nakon intervjua sa Ognjenom Amidžićem briznula u plač, a prva se potrudila da je uteši njena simpatija Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Nije smešno, ne bih volela da znaš šta je u mom mozgu i sa čime se ja borim. Nisam ti ni deo ispričala. U glavi mi je bilo samo da izdržim i da budem dostojanstvena. Ne mogu da verujem. Miljana pominje njega (bratanca), a ja bih ubila i nju i sebe. Sad me sve spucalo posle intervjua. Sve mi se te reči sad u glavi vrte i vraćaju - pričala je Tomićeva kroz suze.

Sanja ju je tešila i govorila da je najbitnije da ostane smirena i da se ne potresa zbog ljudi koji nisu njeni prijatelji.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSLE HAOSA OKO ZADRUGOVIZIJE Veliki šef poslao HITNO PISMO! Kad ga je Dušica Jakovljević pročitala njih dvoje su odmah skočili! (VIDEO)

Nema potrebe da plačeš, ti imaš mene. Stisni zube i idemo dalje - govorila je Sanja dok je grlila i ljubila Matoru.

U jednom trenutku Matoroj je prišao i Milan Milošević, koji je takođe pokušao da joj da podršku. Kako je izgledao ovaj emotivni trenutak pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Sanja Stanković

'