AKTUELNO

S obzirom na ono što je tamo zaticao on tvrdi da su zadrugari neuredniji od farmera.

Dragan Mladenović, široj javnosti poznat kao mentor Proka, i dalje je strah i trepet za učesnike rijalitija i posle osam godina, otkad mu je produkcija dodelila ovu ulogu. Nakon sedam sezona "Farme", koja je bila najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, on je dobio poziv da bude kontrolor i u "Zadruzi", koji milioni gledalaca u regionu netremice prate, koji je odmah, bez razmišljanja prijhvatio.

Foto: Pink.rs

- Kada je pokrenut projekat pozvali su me iz produkcije i pitali me da li bih mogao da nastavim da radim isto što i na "Farmi", da posećujem i kontrolišem zadrugare. Tu ponudu sam, naravno, bez razmišljanja prihvatio, jer smo sedam godina sarađivali bez ikakvih problema i veoma sam srećan što mi je poverena ista uloga i u ovom velikom projektu televizije Pink - rekao je Proka na početku našeg razgovora.

Iako je navikao na svakakve prizore posle toliko godina u rijalitiju, zadrugari su ipak uspeli da ga šokiraju svojom nemarnošću.

Foto: TV Pink

- Ja sam već prošao kroz sedam Farmi, ali ovo još nisam video. Toliko su aljkavi, toliko ih sve mrzi da rade, devojke maramice bacaju svuda, skinu šminku, pa ih bace pod krevet. Ipak, nije da baš svi neće da rade, nekoliko dečkića, Bane Čolak, hteli su, ali ne znaju oni oko životinja, treba da im se pokaže - rekao je Dragan i dodao:

Najgore što sam video je prašinčina na sve strane, to me stvarno izbaci iz takta, da tako mladi ljudi ne žele da rade. Isto mi je neprijatno kad uđem i vidim ih polugole, ali dobro, oni su tamo opušteni kao kod svoje kuće. Strašno mi je to što, ako mi verujete, tiganj nisu oprali kako treba od početka rijalitija, stoji mastan u kući. Kuhinju nisam nikad zatekao sređenu, nikad bez prljavih sudova. Čak su i plastiku podgrevali, pa su uspeli da zapale i šporet.

Foto: Printscreen

Proka je posebno iznenađen jer je očekivao da će u Zadruzi svi biti uredniji zbog znatno boljih uslova života od onih koje su imali na Farmi.

- Iako sam mislio da će ovde biti uredniji, ispalo je da nije tako. Ovde su dobili sve uslove, sve na tacni, i toplu vodu i WC na toplom, a tamo to nisu imali. Tamo su morali da lože vatru, pa da čekaju da se zagreje, pa da idu napolje u WC i kad je minus. Na Farmi su morali debelo da se potrude da bi nešto imali i umesto da poštuju olakšice koje su dobili ovde, oni su se previše opustili - rekao je on za portala Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, u Zadruzi postoji njih dvoje na koje Proka zna da može da se osloni, iako ne želi da ih pohvali da se ne bi opustili.

- Evo, Goca je jedina svetla tačka u Zadruzi. Ona tačno zna šta treba i hoće, jedna ženica je preuzela brigu o životinjama i čisti kod njih pored svih onih bilmeza. Goca rekla da joj ne treba ničija pomoć oko životinja, sama je u petak perfektno očistila štalu, zna sa životinjama i oko njih. Nijedna devojka nije znala šta je češagija, pa im je ona objasnila i pokazala kako se koristi. A osim nje i Miki se dosta bavio životinjama, on je prvi što se toga tiče, ali ga je poslednje vreme savladao grip, pa ne može da se bavi time - bio je iskren Proka.

Autor: V. Tanacković

#Dragan Mladenović Proka

#Gordana Džehverović

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'