AKTUELNO

Pored uramljenog dresa i klavijatura to je najveća dragocenost u njegovoj sobi.

Najgledanije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je mnogo talentovanih pevača, a među njima je i Igor Lazarević, koji će se ove godine predstaviti na Beoviziji. On će otpevati pesmu "Beži od mene", za koju je sam radio muziku i tekst, dok su mu oko aranžmana pomogli Marko Kon, koji je učestvovao pre nekoliko godina na Evroviziji, i Ivan Mirković Bambi.

Igor je još tokom takmičenja zavredeo veliku pažnju devojčica koje su ga obasipale raznim poklonima, plišanim igračkicama, fotografijama, kolažima, a sve to on čuva u jednom kutku svoje sobe u stanu u Smederevu.

Foto: Privatna arhiva

Ona je okrečena u zeleno, Igorovu omiljenu boju, a on je posebno ponosan na crtež koji stoji na zidu pored uramljenog dresa Partizana i koji možete videti na fotografiji ispod. Prema njegovim rečima, dobio ga je od jedne devojčice koja ga je mnogo iznenadila tokom nastupa.

Foto: Privatna arhiva

Lepo je kada znaš da se neko potrudi da bi te iznenadio. Dobijem snagu da izdržim sve napore, jer znam da postoji neko kome sam bitan i njih ne želim da izneverim. Najviše volim kada se fanovi pretvore u umetnike, pa od njih dobijem crteže, pesme ili neki lepo izmontirani video - bio je iskren Igor.

Foto: Privatna arhiva

Iako u sobi provodi mininum svog vremena, jer uvek ima bezbroj obaveza u vezi sa školom, a i jako je posvećen spremanju za predstojeće takmičenje, on kaže da uz dobru organizaciju uspeva da se izbori sa svime.

Imam mnogo obaveza i u školi i van škole, ali uspem dobrom organizacijom da postignem sve. U školi imaju mnogo razumevanja, ali se ja trudim da završim sve obaveze bez obzira na to što radim i van škole. Mnogo vremena posvećujem pevanju i muzici uopšte, malo spavam i odmaram, nažalost. Trenutno se nalazim u takvoj situaciji da moram mnogo da se trudim i radim na sebi kako bih ostvario svoje ciljeve - rekao je on.

Foto: Privatna arhiva

Igor tvrdi da je njegov mali kutak "uvek u haosu", a centralno mesto u menju zauzimaju klavijature, za kojima provodi mnogo vremena, jer je njegova ljubav prema muzici važnija od svega.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: STRICA NIJE PITAO ZA SAVET: Ćetkovićev BRATANAC otpevao jednu od NAJTEŽIH ČOLINIH PESAMA, evo kako je Sergej reagovao (VIDEO)

Ukoliko vam se dopada njegova pesma "Beži od mene", koju će 20. februara izvesti na "Beoviziji", podržite ga svojim glasovima te večeri, jer možda je baš on pevač koji će doneti još jednu pobedu Srbiji.

D. B.

#Igor Lazarević

#Pinkove zvezdice

'