AKTUELNO

Postavila mu ultimatum, pa je zbog toga skeptična po pitanju njenog odnosa sa njim.

Sanja Stanković je u par navrata bila prozvana od strane mnogih ukućana zbog toga što često ignoriše Jovanu Tomić Matoru, a da je čak i ponižavala pred svima nije bilo isključeno.

Svi ovi navodi su pali u vodu nakon prizora Sanje i Matore u pabu. Naime, Sanja joj se u potpunosti otvorila i priznala joj šta je najviše muči iz spoljnog sveta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On vrlo dobro zna da ja zaslužujem mnogo više i da neće biti isto kao pre mog ulaska u rijaliti. Ja ako sam mogla da ostavim nekog koga sam najviše volela, ja tako mogu svakog, ali svakog. Ja njega ne volim kao što sam jednog volela, niti tom jačinom. Ako on mene ne poštuje i ako ja osetim da će biti kao što je bilo ranije, sve pada u vodu - počela je Sanja.
Ako mu je stalo do tebe promeniće se, ja to znam po sebi! - tešila je Matora.

Foto: RTV Pink

Ti ne znaš kako je bilo meni i njemu, ni kako je taj naš odnos funkcionisao. i što se tad nije promenio ako mu je stalo? možda se i promeni sad kad je video kad sam ovde. Ja stojim iza toga da je dobar čovek i dobar prijatelj, sve to stoji... ali, ti znaš kakav život on vodi i da to nikad neće prestati. I šta voli i šta radi - rekla je Stankovićeva.

Matora je pomno slušala sve ono o čemu je Sanja govorila iako neretko priča o svom životu u krugu Bele kuće koja je zaokupljena kamerama. Šta je Sanju navelo na ovaj čin? Video pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'