AKTUELNO

Sve do sad ga je dobro krila.

Ove subote u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković gosti će ispričati mnogo toga o sebi u opuštenom razgovoru sa voditeljkom.

Manje poznate detalje iz svog života otkriće pevačice Edita Aradinović, Leontina Vukomanović, kao i pevači Goran Gluhaković iz "OK" benda i Saša Matića i novinarka, voditeljka i spisateljica Vesnu Dedić.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su najviše pričali o muško-ženskim odnosima i uz to se dobro proveli, a najveću pometnju izazvala je Sanja pitanjem "Da li u trenucima dosade treba pozvati nekog bivšeg bar jednom godišnje?", na šta su svi odgovorili potvrdno.

Ali poznavajući voditeljku emisije koja traje već 17 godina, nije ostalo samo na tome, pa su gosti sigurno otkrili malo više od toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, sve u studiju je iznenadilo kada je Sanja zaključila da su Edita i Leontina singl, na šta članica žirija "Pinkovih zvezdica odmah reagovala".

PROČITAJTE JOŠ: TAMARA DRAGIČEVIĆ OTKRIVA: U ovom izdanju sam mužu najlepša! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko kaže da sam ja singl? - rekla je tajanstveno Leontina.

Da li je išta više od toga podelila sa prisutnima u studiju saznaćete ako u subotu, 10. februara, budete od 17 časova uz televiziju Pink i novu epizodu emisije "Magazin In".

Autor: V. T.

#Leontina Vukomanović

#Magazin In

#Sanja Marinković

'