AKTUELNO

Era najbolje zna kako da skrene pažnju na sebe, a ovoga puta u tome mu je pomogao kolega Bora Drljača.

Svi oni koji su godinama na domaćoj estradi znaju da se TV snimanja u kojima učestvuje i folker Andrija Era Ojdanić pamte i dugo prepričavaju, pa je tako bilo i na druženju brojnih pevača povodom snimanja novogodišnjeg programa jedne televizije.

Foto: E-stock

Era je, kao i uvek, bio jedan od glavnih emitera pozitivne energije.

Ono što je sve zasmejalo do suza svakako je način na koji su Ojdanić i njegov dugogodišnji prijatelj Bora Drljača jeli meze, tačnije - pršutu. Kako smo saznali, oval sa suhomesnatim đakonijama se brzo ispraznio - ostalo je još samo jedno parše ukusne pršute, a pošto Era i Bora nisu mogli da se odluče kome treba da pripadne, rešili su da je podele.

Foto: E-stock

Ovaj prizor oduševio je i nasmejao sve one koji su se našli u njihovoj blizini, a među njihovim kolegama moglo se čuti da ih je urnebesna scena podsetila na crtani film "Lunja i Maza", gde su istoimeni zaljubljeni junaci na isti način jeli špagete.

Foto: YouTube screenshot

Kada je video da je uspeo da zasmeje brojne kolege, Ojdanić je odmah nakon Bore sličnu stvar uradio sa koleginicom Gocom Lazarević, samo što se ovaj put odlučio za žu-žu.

Foto: E-stock

Autor: D. Tanasijević

#Andrija Era Ojdanić

#Bora Drljača

#Goca Lazarević

#Nova godina

'