AKTUELNO

Prilog koji je Sloba Radanović imao priliku da vidi probudio mu je divne uspomene, iako je među nekim fotografijama bila i njegova još zakonita supruga.

Na fotografijama koje su bile prikazane moglo se videti nekoliko prizora sa venčanja sa njegovom još zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar, a između ostalog i svi zajednički trenuci koje su proveli na svojim putovanjima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo su prelepe uspomene. Mogli su još koju sa porodicom ili sa nekim drugom. Ali ovo su prelepi momenti koje sam doživeo u životu. Uglavnom ima dosta snimaka sa naših putovanja i trenuci i sa prvog venčanja. Sve je super, nijedan od ovih snimaka mi nije loša uspomena, sve su lepe.

U jednom delu priloga se moglo videti i šta je Kija izjavila povodom njega dok su još bili zajedno, a, između ostalog, bila je ponosna što je njegova devojka, a poručila mu je i da ga voli najviše na svetu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nismo se snimali kad smo se svađali - šalila se Kija.

Bez obzira na celokupnu situaciju, Slobodan je priznao da su to bili srećni dani i da ni jedan prizor u njemu nije probudio neku lošu uspomenu.

Poljubili smo se pred moj ulazak, nismo se rastali u mržnji, to sam već nekoliko puta rekao.

Kija je bila dirnuta svime što je videla, a na njenom licu se nije moglo sakriti koliko je bila tužna zbog svega što se u tom trenutku prisetila.

Foto: Privatna arhiva

Ja sam uživala dok sam gledala i teško mi je kad gledam sve ovo i to je to. Poslednja slika je ispred karantina kad smo se pozdravili, to je naša poslednja slika. Postoji snimak kad smo se ovde poljubili, to je bilo 20og, ali tad je već bio sa drugom devojkom. Nismo bili posvađani, čuli smo se, dopisivali smo se, slali smo jedno drugom pesme i pričali šta ćemo raditi kad on izađe, a čak smo se čuli i nakon što mu je oduzet telefon, uzeo je telefon od konobarice, pa od novinarke - rekla je Kija.

Kao i u svakoj priči, i ovoga puta došlo je do manjeg konflikta, a o čemu su se tačno prepirali pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'