AKTUELNO

Ništa nije slutilo na krah jedne velike ljubavi!

Svađe između Slobe Radanovića i Kije Kockar sve su žešće, a u dosadašnjim raspravama konstantno se spominje to kakav odnos su imali pre ''Zadruge''. Ono što Kija neprestano spominje jesu poruke koje joj je Sloba poslao dok je bio u karantinu u koji ga je, podsetimo, upravo ona ispratila.

Kako su tada svi prisutni videli, Kija i Sloba pred svima su se ljubili, grlili i izgledali su kao par koji nikako nije na pragu toga da se rastane.

Foto: RTV Pink

Kako je Kija rekla jednom prilikom, Sloba joj je poruke slao sa broja devojke koja je radila u hotelu u kojem su zadrugari bili smešteni, a iz onoga što joj je napisao jasno se vidi da su u tom trenutku emocije među njima postojale.

Ovo su dve poruke koje je Sloba poslao Kiji pred "Zadrugu".

- Ljubavi, samo da ti se javim. Dala mi konobarica ovaj telefon. Volim te najviše na svetu. Ljubi bubu. U pola 3 idemo. Nedostaješ mi jako. Nemoj da odgovoraš. Na poruku. Ona sad ide. Ćao, srce. Misli na mene. Tvoj Bobica.

Foto: Printscreen Instagram

- Micika... nedostaješ mi. Opet naišla ova devojka. Jako mi fališ. Voleo bih da te vidim. Ako možeš, nazovi odmah na ovaj broj. Nema ona minute. Ako ne možeš, ne odgovaraj. Volim teeee.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Poruka

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'