AKTUELNO

Iako je sve ukazivalo na to da će ovi takmičari razgovarati i na miru rešiti sve nesuglasice, ipak je ponovo došlo do naglog preokreta.

Nakon što su na civilizovan način pokušali da reše sve probleme koji su sami sebi stvorili, Sloba Radanović I Kristina Kija Kockar su se žestoko posvađali.

Niko nije očekivao da će ovaj par u kasne sate pričati o svim detaljima iz svog braka, uključujući i dan svadbe koja se i nije sa velikom radošću i veseljem pripremala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je Sloba želeo da izbegne konflikte i sve što ga povezuje sa njom, Kristina je ničim izazvana ponovo započela novu temu.

Ti si zahvaljujući meni upisao fakultet i ti to vrlo dobro znaš. Ja sam bila ponosna zbog svega što sam zbog tebe učinila. Ti si bio jedan običan neradnik i sve što si uradio, uradio si zahvaljujući meni - počela je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Napaseš mi se ku*ca, je l' znaš?! Kako te nije sramota, bre, da me ponižavaš? Ja sam tebe molio da pozoveš svoju majku, bila te željna! Moju majku vidiš jednom u sto godina i umesto da je pitaš za zdravlje, ti čačkaš telefon. Za svadbu si naredila da se ne dovode deca, a kako ja mom bratu iz Švedske da kažem da ne dovede sina? Nisi želela da ljudi donose torte! Tražila si neke žurke za tebe i tvojih pet drugarica. Ti si, bre, bolesna, lažovčino jedna, sram te bilo - rekao je Sloba.

Posle toga je palo još teških reči, a nakon svega što je Sloba izgovorio, Luna je ustala i napustila prostoriju, jer joj nije prijalo to što je čula. Kako se ova rasprava završila i šta se u nastavku desilo pogledajte u videu ispod.

K. R.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'