AKTUELNO

Još jedna burna noć je iza njih.

Nakon žučnih rasprava koje su obeležile dan koji je za nama, Kristina Kija Kockar, Slobodan Radanović i Luna Đogani našli su se u dvorištu i razgovarali kao da su najbolji prijatelji.

Iako su jedna drugoj izgovorile pogrdne reči za stolom, ipak su smirile strasti i na lep način počele razgovor o svemu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam da vam je drago zbog svega što se dešava sa mnom i Filipom, a večeras smo imali profesionalan razgovor - počela je Kija.

Sloba i Luna su se sažalili na Kiju zbog svega što su joj rekli, pa su pokušali da joj objasne da sve što se dešava uzrok su samo varnice i zatvoreni prostor u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam Mariji Ani rekla: "Veruj mi da grešiš što se tiče njih". Rekla sam joj: " 'Alo, Filip tebe voli, samo o tebi priča!". Ljudi ovde komentarišu svašta šta vi radite. Ja nikad o tome nisam pričala. Sloba i ja ležimo na krevetu i dođu Bane i Bora i onda tračare: "Da ti kažem nešto, ja sam sinoć video kako Filip mazi Kiju ispod pokrivača". Eto, to oni pričaju - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Samo da znaš da su svi danas ustali i rekli da se ne slažu s tim da ti budeš režiser, a ja sam te branio. A što se tiče toga ja sam rekao: "Neka napadne malo i Filipa, a ne samo tebe.". Rekao sam im da ti nisi takva - rekao je Sloba.

Nakon što su raspravili sve što se tiče ove teme, Sloba i Kija su nastavili dijalog, a ovde su konačno na miru razgovarali o čitavom odnosu koji su imali u spoljašnjem svetu.

Ja sam sve radio onako kako si ti htela. I fakultet sam upisao koji si lično ti htela. Ti si navikla da dobiješ ono što želiš, u suprotnom, ne razgovaraš sa mnom sedam dana ukoliko se to ne desi. Ti uvek gledaš da poštuješ sebe, gledaj da malo poštuješ druge. I pričaj konkretnije, svesna si da se sve snima. Nisi ti sebična, samo si samoživa i hirovita - rekao joj je pevač.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam na šta misliš, ali reći ću ti za šta grešiš. Posvađali smo se oko torte za svadbu, a tebi je to problem. Ja za svaku moju rečenicu imam argument. Rekla sam da ne želimo tuđe torte, samo jednu veliku tortu i to našu i to je bio dogovor, a rekla sam i da ne želim decu na svadbi - rekla je između ostalog Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Između redova su rekli mnogo toga, Kija je pominjala i novac, a u snimku u nastavku možete pogledati detaljan razgovor između ovih bračnih supružnika koji su, čini se, bili otvoreniji nego ikada.

K. Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'