AKTUELNO

Iako su konflikti među njima sve učestaliji, oni u svakoj raspravi otkriju nešto novo o sebi.

Nakon što su se Kristina Kija Kockar i Luna Đogani žestoko posvađale zbog Slobe Radanovića, usledila je prepirka između bivših supružnika.

Kako je Kija iskreno rekla Luni da nije lepo to što staje u odbranu svog dečka zbog toga što ona ne treba da se meša u stvari koje je se ne tiču, ustao je Sloba koji je bio isprovociran od strane nje,a onda je počela rasprava koja se za mnoge ukućane i te kako odužila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja samo kažem da nema potrebe da Luna skače zbog njega. On je uvek bio takav, uvek je imao ko da ga brani. Ja u Luni vidim sebe. A ono što mogu da kažem je da oni neće opstati zajedno, živi bili pa videli! Kao što je to uradio meni, uradiće svakoj. Meni je Lune žao! A Slobodan je pi*ka koja ne zna da ustane i da kaže sve šta ima! Ti si Luna sebi lepila etikete, meni ništa nažao nisi uradila, samo si bila oruđe da se naš brak završi.  - počela je Kija.

Kija je Luni u potpunosti obrazložila zbog čega njih dve nikada neće imati dobar odnos u kući, zbog toga što će se sve bazirati na ljubomori i foliranju.

U nastavku je Luna priznala da je od svega najviše nervira to što se njih dvoje u jednom momentu posvađaju, a onda su u dobrim odnosima, na šta je Kija konkretno odgovorila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

E, to je brak! Kada se sa nekim svađaš, a onda se posle 5 minuta pomiriš. Ja ne kažem da mi imamo brak, mi imamo istoriju i to je ono što nas vezuje. On kao ispadne mutav ne zna ništa da kaže. Što se Slobodana tiče, on ne zna da se svađa. To što ti meni pokažeš srednji prst i kažeš mi ,,mrš", to je sve što ti znaš!

Slobodan u ovim momentima nije imao motiva da joj se suprotstavi, a Kija je u naletu besa dugo pričala o svemu što je mučilo i privukla svu pažnju ukućana toliko da su svi zaćutali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna, ja ti želim svu sreću ovoga sveta! Ja sam u jednom momentu pričala sa Anom Korać i rekla sam joj da mi je žao Lune, jer ja u njoj vidim sebe! Da skačem za njega, a on kao pi*ka da sedi i ćuti! Jednog dana ćeš naučiti na svojim greškama, sada si klinka! A njega kad opali slava, zaboraviće na sve. On je loš čovek, ako je to učinio meni, učinio je svima! Ne kažem samo za prevaru. Ne možeš da pljuješ po meni i našoj vezi, a vrlo dobro znam šta si pričao pre nego što si ovde ušao! Dabogda te Bog kaznio za sve što si mi uradio!

Ovo je bio izuzetno dirljivo priznanje, a Slobodan je pokušao da opravda sve što je Kija izgovorila. Luna je svakako ostala bez teksta, a na njenom licu se moglo videti koliko joj je žao zbog svih uvreda koje joj je uputila. Šta joj je Luna rekla na sve to pogledajte u linku ispod ovog teksta.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'