AKTUELNO

Stala je pred kamere i uputila odgovor svojoj koleginici.

Popularnu pevačicu Milicu Todorović ekipa emisije "Premijera" zatekla je sinoć na promociji novog studijskog albuma Emine Jahović, gde je odmah izjavila nešto što je do suza nasmejalo sve okupljene.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam ponela grudi! Njih uvek ostavljam kod kuće da odmore, dok se ja proveselim - našalila se Milica, koja se potom osvrnula na prozivke Leontine Vukomanović, kojoj se ne dopada Todorovićkina duetska pesma "Limunada", koju je snimila sa Eminom.

Foto: TvPink Printscreen

- I meni je bila jako čudna na prvo slušanje. Bilo mi je jako čudno zbog samog izgovora, ali i tih reči koje su tako tvrde - bilo je sve što je rekla Milica.

Foto: TvPink Printscreen

Veče bez Mustafe

Emina Jahović predstavila je sinoć pred okupljenim novinarskim ekipama, prijateljima, kolegama i poslovnim saradnicima pesme sa šestog po redu studijskog albuma "Dalje", a na promociji se, sasvim neočekivano, nije pojavio njen suprug Mustafa Sandal.

Foto: TvPink Printscreen

- Mustafa je na skijanju sa decom. Moj Jaman jako lepo skija, mnogo voli sneg... Naravno da mi nedostaje, ali ovo je deo mog posla i moja ljubav, na kraju krajeva. On je otišao i odveo decu na skijanje, što je meni najveća podrška na svetu - objasnila je Emina u "Premijeri".

Pink.rs

#Emina Jahović

#Leontina Vukomanović

#Milica Todorović

'