AKTUELNO

Posle svađe sa bivšom, legao kod Kije!

Marija Ana Smiljanić ušla je pre nekoliko dana u "Zadrugu", a kada ju je ugledao na vratima Bele kuće, Filip Đukić je ostao šokiran. Ovi zadrugari bili su ranije u ljubavnoj vezi koju su okončali, ali nisu rešili sve probleme koje su imali.

Foto: RTV Pink

U ranim jutarnjim satima Marija Ana i Filip razgovarali su o svemu što se desilo između njih, a zatim su se ponovo posvađali, nakon čega je Filip otišao u "Hotel Zadruga" i legao pored Kristine Kockar, dok je Marija Ana o svemu pričala sa ukućanima.

Dva puta sam napravila prvi korak. Nisam dobila odgovor od tebe. Planirao si ovo i znao si da ćeš ući, ali mi nisi rekao! Ja sam ti sve pričala, što mi nisi pričao sve to?! Jesam zaslužila? - pričala je Marija Ana Filipu.

Foto: RTV Pink

Nema potrebe da ti pričam - kratko je rekao Đukić.
Ne laži! Samo treba da budeš iskren! Jesi želeo da pobegdneš od mene i prekineš tu priču?! - pitala se Marija Ana.

Foto: RTV Pink

Verovatno i to - iskren je bio ovaj ukućanin.
Ništa mi nisi napisao u pismu! Jesi ti svestan kakav si ispao prema meni?! Dvadesetčetiri sata smo provodili zajedno! Ja sam tebi sve pričala o poslu! Ti si samo ćutao zato što si imao u planu da mi zabodeš nož u leđa! Prvih mesec dana sam imala želju da uđem i da te vratim ovde i ispadnem guska, kao na Farmi! Posle toga si mi se zgadio, jer si pravio neke gluposti - nastavila je Marija Ana.

Foto: RTV Pink

Marija Ana Smiljanić je nakon svađe sa bivšim dečkom pričala sa zadrugarima o svemu, dok je Đukić bio u krevetu sa ukućankom za koju ga vezuju priče da mu se dopada, Kristinom Kockar, kojoj je u "Zadruzi" još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović, sa devojkom Lunom Đogani. Kako je sve izgledalo noćas pred zoru, pogledajte u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: NIJE MU ODOLELA: Kija konačno pala na Filipov šarm, pa ga PIPKALA u krevetu! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

'