AKTUELNO

Miki smatra da će se pomiriti ovi ukućani!

Marija Ana Smiljanić ušla je pre dva dana u "Zadrugu", ova nova ukućanka je inače bivša devojka Filipa Đukića koji je vođa narednih dana, a u hotelu spava sa Kristinom Kockar koju je odabrao za omiljenu osobu.

Foto: RTV Pink

Samo što je odlučio da spava u istom krevetu sa devojkom koja mu se sviđa, na vratima Bele kuće pojavila se Marija Ana Smiljanić, zbog čega je Filip ostao šokiran. Pevačica ne prestaje da ogovara svog bivšeg dragog, a tako je bio i noćas kada je o vođi pričala sa Mikijem Đuričićem.

On je meni rekao taj dan kada je ulazio da će ući! - pričala je Marija Ana o Filipu kome je zamerila što je nije obavestio na vreme da ulazi u "Zadrugu" i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

On je sebe ukanalio tu. Nije mene. Ja sam patila tih prvih mesec dana kada je ušao - rekla je pevačica.

Miki Đuričić sve vreme pokušavao je da brani Marijinog bivšeg rečima kako je Filip Đukić dobar dečko i da ne treba da mu zamera, nakon čega je izneo njegovu teoriju o ljubavi ovih ukućana.

Foto: RTV Pink

Doći će do pomirenja. Fićko je jako zanimljiv dečko. Ja ga mnogo gotivim. Ne bavi se to ovaj-onaj. On bi se samo za*ebavo! - izjavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne znam, on realno nije za ozbiljnu vezu. Najodvratnije mi je kada počne da se skida - dodala je Marija Ana Smiljanić.

PROČITAJTE: HIT U NAJAVI: Sloba POSVETIO pesmu Bori, njemu se DIGLA KOSA NA GLAVI! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

'