AKTUELNO

Neće je oprati ni Dunav ni Sava - kaže pevačica o dojučerašnjoj drugarici.

Folk pevačica Tamara Milutinović objavila je krajem oktobra prošle godine singl "Hajde da zažmurimo", koji je naišao na sjajan odjek publike, zbog čega je prezadovoljna.

Foto: Pink.rs

- Stvarno sam oduševljena kako je sve to prošlo, baš sam prezadovoljna! Pesma je postala baš veliki hit, pevam je i po nekoliko puta na nastupima... Vidim da je hit i u "Zadruzi", videla sam onaj snimak na Instagramu gde se Žiža i Filip ljube uz tu pesmu... Umrla sam od smeha - rekla je sjajno raspoložena pevačica koja je priznala da ne propušta dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Budući da redovno gleda "Zadrugu", upitali smo Tamaru šta posle brojnih optužbi i ružnih reči misli o zadrugarki Teodori Džehverović, sa kojom se nekada družila i sarađivala u muzičkoj grupi "Đavolice".

Foto: YouTube screenshot

- Teodoru stvarno ne bih da komentarišem. Non-stop nas blati i pljuje, a to su sve laži... Ona je žrtvica, a Gorana i ja veštice... Ma, kako da ne. Stvarno je ružno to što radi, pogotovo što u priču uvlači i udatu ženu, koja ima malu bebu, stvarno nije u redu - rekla nam je Tamara, koja je iznela potencijalne razloge zbog kojih se Džehverovićeva tako ponaša.

Foto: Pink.rs

Ona je nesrećna, ne znam... Mislim da je imala neku traumu u detinjstvu, nešto što je boli, čim se tako ponaša. Ispalo je kao da smo je Gorana i ja maltretirale, a nije tako, sve smo delile... Nego, mislim da je bila ljubomorna što sam ja postavljena kao frontmenka "Đavolica", dok je ona bila u drugom planu. Ona gazi preko svih, ne bira sredstva da dođe do cilja, ali ja nemam ama baš ništa protiv nje. Ništa ružno neću reći, ja njoj, najiskrenije, želim svu sreću na svetu. I da ona bude dobro, da radi, nastupa, ima hitove... Sve joj to od srca želim.

Iako o njoj ništa ružno neće reći, Tamara jedva čeka Teodorin izlazak iz "Zadruge", kako bi porazgovarale oči u oči.

Foto: Privatna arhiva

- Imam ja što šta o njoj da kažem, ali ne želim... Čuvam te informacije, imam keca u rukavu. Samo čekam da izađe napolje, pa da sednemo lepo da porazgovaramo, da je suočim sa činjenicama.

Od Ćazima se neće oprati nikada

Budući da se već skoro pet meseci spekuliše o Teodorinom odnosu sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, upitali smo Tamaru da li ima neka saznanja o njihovoj potencijalnoj vezi.

Foto: Pink.rs

Ja stvarno ne znam ništa o tome... Ali, najiskrenije, duboko u sebi verujem da sa Ćazimom nije ništa imala, ubeđena sam u tom... Ali, džaba. Nije to sebi smela da dozvoli, svi o tome bruje, ona će ceo život ostati upamćena kao "ćazimovica", iako ja stvarno mislim da ona ništa nije imala sa njim - rekla je Tamara za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Rijaliti Zadruga

#Tamara Milutinović

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'