AKTUELNO

Neko se igrao njenim stvarima.

Ne tako prijatna scena zatekla je Sanju Stanković u kupatilu, kada se jutros pred zoru, tuširala. Naime, ova zadrugarka primetila je da je neko koristio njenu majicu koja je bila u ovom delu kuće, kako bi do kraja izvršio svoje fiziološke potrebe.

Foto: TvPink Printscreen

Za*ebavaš?! Daj da vidim molim te! Hvala Bogu ne dolazim u ovaj WC! Neko je stvarno obirsao gu*icu sa Sanjinom majicom, divno! Znam ja ko je to uradio! - govorio je Miki.

Foto: RTV Pink

Je l' veruješ ti u ovo Matora? - pitao je Milan Jovanu koja je dodala: Bile su tri osobe Dragica, Miljana, Žiža... - nije nastavila Matora sa svojim izlaganjem.

Među zadrugarima čuli su se komentari kako je moguće da je to uradila najstarija ukućanka Žiža Stojanović. U toku sastanka koji je bio kasnije u toku noći, Sanja Stanković otvoreno je pred svima rekla šta misli o prizoru koju je zatekla.

Foto: RTV Pink

Ja sam iskreno zgrožena. Ja sam otišla da se istuširam, našla sam svoju majicu da je sa njom neko obrisao gov*avo du*e! Ja bih volela stvarno da platim da to ode na DNK, da vidimo ko je to uradio! Ajde da nije imao papir... ne mogu da verujem da tako neko i kući radi - šokirana je bila Sanja.

PROČITAJTE: NE SVIĐAJU MI SE NEKE IZOPAČENOSTI: Jelena Krunić pred ulazak žestoko oplela po novim cimerima! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Dragica Janičić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Žiža Stojanović

'