AKTUELNO

Kijina kuma i bliska prijateljica otkrila je za Pink.rs da je sa Andrijom konstantno u kontaktu.

Kako u domaćim medijima, tako i u Beloj kući mnogo se polemisalo o vezi još uvek zakonite supurge Slobe Radanovića, Kristine Kije Kockar sa Crnogorcem Andrijom Lazovićem. Dok su pojedini posumnjali u ovu ljubavnu romansu, drugi su komentarisali da njihova veza neće uspeti.

Foto: Instagram

Kako bismo saznali istinu i proverili u kakvim su zaista odnosima Kija i Andrija, kao i da li je još uvek uz nju kontaktirali smo Kristininu kumu Vanju Ibrahimović.

- Sa Andrijom se čujem svaki dan, po ceo dan smo na vezi. Toliko je uz nju i toliko je voli i ona njega i mnogo mi je drago zbog njih. On je divan. Sve vreme je podržava i čak joj je i poklone poslao koji bi trebalo da joj stignu ovih dana. Jedva čekam da joj to stigne. Oduševiće se, biće presrećna, to su neke mnogo lepe stvari - rekla je Kijina kuma za Pink.rs i dodala da je šokirana zbog Slobinih prepiski sa drugim ženama tokom veze sa Kijom, kao i da joj je bilo veoma teško da svoju kumu zbog toga gleda u suzama.

Foto: Facebook

- Tako nešto bi povredilo svaku ženu, pa tako i Kiju. Ispostavilo se da su te prepiske bile baš u ono vreme kada su se oni voleli najviše na svetu i svaka žena bi se osetila izdanom i povređenom. Nije ona tako reagovala zato što ga još uvek voli, ja znam da to nije istina. Ja nju razumem, videla sam kako je reagovala i mnogo mi je bilo žao i teško da je gledam tako. A Sloba vrlo dobro zna šta je tada radio. Ona je raščistila sa sobom i što se Slobe tiče ona je stavila tačku za sva vremena. Čula sam da Sloba ne voli Andriju, ali to se nikad ne zna, možda postanu drugari sutra, prekosutra, možda ga ipak zavoli - kaže Vanja kroz osmeh za naš portal i ističe da je moguće da se Sloba toliko promenio jer se zaljubio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja Slobu znam kao dobrog dečka, finog, zaista ne znam šta mu se desilo. Ja sam u šoku. Možda je to zato što se zaljubio, pa se promenio - kaže Vanja, a na pitanje o navodnoj Slobinoj aferi sa koleginicom Nadeždom Biljić odgovara:

Foto: TvPink Printscreen

- Sigurna sam da je to sve laž. Nadežda im je pevala na svadbi i bilo je prelepo, to je najlepša svadba na kojoj sam ikada bila - zaključila je Vanja Ibrahimović za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Vanja Ibrahimović

'