AKTUELNO

Slobodan je bio oduševljen mojom Nadeždom - kaže za Pink.rs Slavica Biljić.

Belu kuću ovih dana potresaju žučne svađe i rasprave Pinkove zvezde Nadežde Biljić sa kolegom i dojučerašnjim bliskim prijateljem Slobom Radanovićem, a sve zbog nerazjašnjenih detalja njihovog odnosa.

Kako bismo saznali  istinu o odnosu Pinkovih zvezda kontaktirali smo Nadeždinu majku Slavicu Biljić koja je za Pink.rs otkrila sve o njihovom odnosu, kao i da li ima istine u glasinama da su samo nekoliko dana pred svadbu kolege provele burnu noć u hotelu u Zrenjaninu, rodnom gradu Slobe Radanovića u kojem su zajedno nastupali.

Foto: RTV Pink

- Nije tačno da su Nadežda i Sloba bili nešto više od prijatelja. Ja lično znam da je Sloba zvao moju ćerku da se nađu u četiri, pet ujutru i da se ona konsultovala sa drugarom, a on joj je rekao ''Ma pusti Slobodana'', a Nadežda uopšte nije otišla da se nađe sa njim. Ona mu tada nije odgovorila ni na poruku, malo se razočarala, nije joj bilo jasno ništa. Ona to od Slobe nije očekivala jer ga je gledala samo kao druga i kolegu, ali očigledno je da sa njegove strane nije bilo tako. Ona se posle svega toga šalila sa njim i rekla ''Večeras idem kod tebe kući'', ali ona to nije mislila. Tvrdim da između njih ništa nije bilo. Ja sam majka koja sve zna o svom detetu i znam da nisu proveli noć u hotelu - uverena je Slavica Biljić koja kaže da je i njoj i njenoj ćerki Kijin i Slobin odnos bio veoma čudan.

Foto: Printscreen Instagram

- Ja Slobodana ne znam lično, znam ga iz Nadeždine priče. Oni su dugo zajedno pevali u Zrenjaninu, a Nada zna mnogo toga o njemu, ali on njoj nikada nije želeo da priča da ima neki privatan problem. On je njoj pričao o Kiji, a onda su došli do zaključka da se ona čak poznaje sa nekom našom familijom. Nada je tako i prišla Kristini na svadbi i rekla ''Moja sestra i ti se znate''. Nada nije bila u nekom kontaktu sa Kristinom, ali se meni poverila da joj je bilo veoma čidno to što se ona i Sloba nisu uopšte čuli dok je on na svirkama. Pa moja ćerka se čuje sa mnom kada je na nastupu, a on se sa devojkom uopšte nije čuo - kaže za Pink.rs pevačicina majka i dodaje da je Radanović bio oduševljen Nadeždom, ali da ga ona nikada nije gledala kao potencijalnog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

- To zvanje u pet ujutru bilo je za vreme takmičenja u Pinkovim zvezdama, a posle takmičenja ona je prihvatila da ide da peva sa Slobom i oni su tu počeli da se zbližavaju. Opet kažem, moja ćerka je Slobu gledala kao prijatelja, ali očigledno da on nju nije i da je imao neke druge namere. Slobi je odgovaralo da ide na nastupe sa mojom ćerkom jer ona ima više iskustva od njega, pravi odličnu atmosferu. Sloba je bio oduševljen kako Nada radi posao i učio je od nje. Sloba uopšte nije Nadeždin tip muškarca, nikada je nije privlačio u tom smislu. On je imala dečka u Novom Pazaru gde je nastupala, ali ta ljubav nije uspela - rekla je Slavica za naš portal i dodala da joj nije jasno zbog čega je Sloba sada okrenuo leđa njenoj ćerki.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PINK.RS U POSEDU ANABELINE I NADEŽDINE PREPISKE: Ovakav PLAN SU SKOVALE Lunina majka i pevačica PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU!

- Meni uopšte nije jasno zbog čega se Slobodan sada tako ponaša prema Nadeždi. On je njoj okrenuo leđa. Možda je Luna ljubomorna na moju ćerku, stvarno ne znam šta da mislim. Luna je mlada, zgodna devojka, lepo izgleda, ali nema životnog iskustva.

Foto: RTV Pink

Autor: M. K.

#Majka

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'