AKTUELNO

Sve je krenulo od psovke koju je uputila Jovani!

Nakon što je Maca Diskrecija uvredila Miljanu Kulić, zbog čega je ova trudna zadrugarka počela da plače, došlo je i do svađe između prvo Jovane Tomić Matore i Nadežde Biljić, koja se posle toga posvađala sa još nekoliko cimera.

Foto: RTV Pink

Evo ja tebi je*em sve po spisku! Ti mene da teraš u k*rac što ja smirujem Miljanu! Rekla sam ti marš u pi*ku materinu, a nisam ti rekla je*em ti majku! Pošto si ti meni je*ala sve po spisku, evo i ja tebi je*em! - vikala je Matora na Nadeždu.

Foto: RTV Pink

Sve ovo odigralo se u spavaćoj sobi, u kojoj je Nadežda Biljić vikala i plakala. Pevačica se branila rečima kako niko ne može da joj spominje najmilije u lošem kontekstu.

Ne diraj mi porodicu bre! Šta vi hoćete od mene više?! Šta je bre više?! Svi komplet, šta je! Skinite mi se sa kičme više - rekla je pevačica, koja samo što nije zaplakala.

Foto: RTV Pink

Dragica Janičić u tom trenutku uspela je da se posvađa sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, u koga je zaljubljena po rečima njenih cimera, a zatim i sa Nadeždom Biljić. Pevačica je odgovorila i Lunu Đogani, sa kojom je u lošim odnosima, a ona je odbrusila.

Ti ćeš meni ćuti?! Ajde bre budalo jedna - oštra je bila Luna.

Nadžeda je počela nakon toga sa se svađa i sa Sanjom Stanković, koja je previše bliska sa Jovanom Tomić Matorom. Sanja je govorila pevačici kako je Jovana nije prva uvredila i kako nema prava da je krivi.

Foto: RTV Pink

Rekla si joj: Puši k*rac! Nije tebi ništa rekla! Sa kojim pravom si joj rekla da puši k*rac?! Niko neće da te poštuje! Jesi luda devojko?! Ti si ta koja se kači nama na kičmu! Ti si ta koja je pričala budalaštine! Ti ne znaš gde si došla! Svaka reč koja se kaže, nosi težinu - pričala je Sanja.

PROČITAJTE: NIJE TREBALO DA SE KAČIŠ SA NAMA: Luna pretila Nadeždi, a onda je ona PRIZNALA zbog čega je ušla u Zadrugu! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Nadežda Biljić

'