AKTUELNO

Sve krenulo od Kije!

Odnos između Lune Đogani, Slobe Radanovića i njegove dobre drugarice koja mu je pevala na svadbi Nadežde Biljić iz dana u dan postaje sve turbulentniji. Nakon svega, čuli su se komentari kako je Luna ljubomorna na ovu pevačicu.

Foto: RTV Pink

Daleko od toga da sam ljubomorna. Neka devojka kaže kakva sam bila prema njoj. Mene je povredilo kada sam čula da je nju Sloba muvao preko tih poruka - rekla je Luna i dodala:
Pet minuta pre toga je pričala neku drugu priču o meni i Slobi. Nas dve nemam problem, nismo se svađale. Ljubomorna, to je Kristina bila izjavila. To je toliko jedna velika glupost. Ako mene i Slobu nije razdvojila žena njegova koja je ušla, zašto bih se ja brinula za neke prepiske - završila je blogerka svoje izlaganje na ovu temu.

Foto: RTV Pink

Nadžeda se branila rečima kako Luna nema zbog čega da bude ljubomorna na nju i da nije došla u "Zadrugu" kako bi razdvojila ovaj par. Pevačica je istakla i da je na strani blogerke i svog prijatelja.

Je l' mogu ja da priznam da sam muvao Nadeždu?! - umešao se Sloba.

Foto: RTV Pink

Nakon čega se komentarom ubacila i Kristina Kockar, Slobina još uvek zakonita supruga. Ona je tada rekla kako su joj nestale neke stvari iz stana, iz perioda kada je živela sa pevačem.

Ne znam ko je dolazio. Nestao mi je kaput. Nikada ga neću prežaliti - rekla je Kija, a Slobi nije bilo drago što to čuje.

PROČITAJTE: PINK.RS U POSEDU ANABELINE I NADEŽDINE PREPISKE: Ovakav PLAN SU SKOVALE Lunina majka i pevačica PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU! (FOTO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'