AKTUELNO

Ipak se Nadežda bolje seća?

U toku pitanja novinara sinoć je Luna Đogani izjavila da ne poznaje cimerku Nadeždu BIljić, koja se bila jako dobra drugarica njenog dečka do pre nekoliko dana i koja ističe da poznaje njenu majku Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink

Portal Pink.rs došao je u posed poruka između ove dve pevačice, a nakon Lunine izjave da se ne poznaje od ranije sa Nadeždom, ustala je i sama pevačica i govorila suprotnu priču od Lunine.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarka koja je poslednjih nekoliko dana u lošim odnosima sa Lunom i Slobom, izjavila je da je Luni pružila ruku na svadbi, na kojoj su zajedno bili, što je blogerku iznerviralo, nakon čega je počela da negoduje.

Nije mi baš tako izgledalo. Svaka istina uvek izađe na videlo. Ja Anabelu poznajem dugo godina. Svi su bili tu, ja sam se pozdravila sa Lunom, ona se samo okrenula na drugu stranu - rekla je Nadežda.

Foto: RTV Pink

U ovu situaciju umešao se i Sloba Radanović, koji je branio svoju devojku, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: PINK.RS U POSEDU ANABELINE I NADEŽDINE PREPISKE: Ovakav PLAN SU SKOVALE Lunina majka i pevačica PRED NJEN ULAZAK U ZADRUGU! (FOTO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'