AKTUELNO

Poslednjih dana imaju loš odnos.

Prvo pitanje u toku pitanja novinara prošle noći bilo je upućeno Slobodanu Radanoviću, Lunu Đogani i Nadeždi BIljić. Proteklih dana mnogo se polemisalo o odnosu pevačice i Lunine majke, Anabele Atijas.

Foto: RTV Pink

Blogerka je više puta isticala kako se one ne poznaju, a portal Pink.rs, došao je u posed prepiski Nadežde i Anabele, a to možete pročitati klikom na ovaj link. Đoganijeva je ustala i počela da komentariše celu situaciju iz svog ugla.

Foto: RTV Pink

Nadežda je rekla da su jako bliske. Ta reč je jako teška. Isto kao i što je za Slobu rekla. Kija je prva rekla da to nije istina. Ja Slobu ne znam iz privatnog života. I ja to ne mogu da komentarišem. Ja znam da moja mama ima dva prijatelja u životu. To što je moja mama fina prema svima, ne znači da je prijatelj. Ona je takva osoba. Ja Nadeždu ne znam. Ona kaže da me je videla na svadbi. Ono što je rekla sinoć, to me je povredilo - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Pozdrav puno Anabeli i da se izvinim i njoj. Ispalo je onako kako nije trebalo da ispadne. Ne želim da komentarišem više ni Lunu, ni Kiju, ni Slobu - izjavila je Nadežda.

PROČITAJTE: MILJAN POTAJNO ZALJUBLJEN U KIJU?! Preko ovih stvari Kristina ne može da mu pređe! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'