AKTUELNO

Razgovarali su o svom odnosu.

Nakon što su imali i više nego savršen odnos, komunikacija Miljana Vračevića i Kristine Kockar je zahladnela. Kija je čula komentare da između nje i oženjenog zadrugara postoji nešto više od prijateljstva, a onda je neke stvari pokušala večeras da reši.

Foto: RTV Pink

Jesam li ja rekla da je Miljan potajno zaljubljen u mene ili si to sam rekao? - pitala je Kija Lepog Miću, pa se obratila Miljanu: Ja nisam nikada izgovorila te reči! Nemoj meni da stavljaš te reči!

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti kažem, mi da smo napolju ne bi pričali i ne bi se svađali. Ja sam komentarisao ono što se dešava. Ništa slagao nisam - branio se Vračević.

Foto: TvPink Printscreen

Preko tih stvari ja ne mogu da pređem, niti mislim o tebi onako kako sam mislila. Pogotovu zbog razloga zbog kojih si ti to uradio. Da bi mene ukanalio zbog njegovih reči. To se onda obratiš njemu! O meni si govorio sve najružnije! Glupa fora! Klinačka fora - nastavila je Kristina.

U razgovor ovih stanara uključio se i Bora Santana, a šta se dalje dešavalo i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: NIJE MOGLA DA SE UZDRŽI: Luna simulirala s*ks pred svima, Sloba je jedva obuzdao! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'