AKTUELNO

Neprijatna situacija u ''Magazinu In''.

Ovog subotnjeg popodneva voditeljki i autorki emisije ''Magazin In'' Sanji Marinković društvo u studiju prave poznate dame sa domaće estradne scene. Pevačice Marina Visković, Nada Obrić, Sandra Prodanović Afrika, Goca Božinovska i Neda Ukraden iznele su svoje stavove o različitim temama.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, desila se i jedna neprijatna situacija kada su koleginice Nada Obrić i Goca Božinovska sukobile mišljenja na temu bitnosti fizičkog izgleda kod pevačica.

- Ja lično sada voli da čuje dobru pevačicu, ali kada odem negde i vidim neku od 120 kila koja ubija kako peva ja kažem ''Ajmo kući, gde smo ovo došli?'' - rekla je Goca što se nimalo nije dopalo njenoj kologenici.

- Tebi se Goco nešto poremetilo u mozgu - dobacila joj je Nada Obrić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije mi se poremetilo nego volim da vidim lepu, zgodnu devojku, a ne mora ni da peva ne znam ni ja kako. Za mene je bitno da pevačica dobro peva. Evo recimo Neda dobro izgleda i celog života dobro peva, a da ne izgleda tako dobro u ovim godinama niko je ne bi pogledao. Mogla je da peva mami svojoj da peva u sobi  - rekla je Goca, sa čim se Nada nije složila.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE LAKO S MUŠKARCIMA! Goca Božinovska priznala u MAGAZINU IN: Bila sam najpoštenija, a nikada mi nisu verovali!

- Ima mnogo pevačica koje izgledaju u skladu sa svojim godinama, ali kad zapevaju, kraj - zaključila je Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. K.

#Goca Božinovska

#Nada Obrić

#pevačica

'