AKTUELNO

Jovani su uzeti krv i urin, radi detaljnih analiza povodom optužbi da koristi narkotike.

U toku noći, za vreme Igre istine, Zorana Stefanov optužila je učesnicu "Zadruge" Jovanu Tomić Matoru da je u rijalitiju koristila narkotike, zbog čega je produkcija "Zadruge" odmah reagovala.

Foto: YouTube screenshot

Istripovala sam se možda da sam videla Matoru kako koristi neke supstance. Vrata WC-a su bila otvorena i videla sam Jovanu kako vuče belo - rekla je Zorana pred svima, posle čega je Matora demantovala ove navode i izrazila želju da uradi test, kako bi dokazala da u njenom organizmu nema tragova narkotika.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je reč o ozbiljnim optužbama i potencijalnom kršenju jednog od najosnovnijih pravila rijalitija, produkcija je istog momenta izvela Matoru iz "Zadruge" i odvela je u jednu privatnu beogradsku kliniku gde je, po hitnom postupku, bila podvrgnuta odgovarajućim laboratorijskim analizama, a u posed rezultata testa ekskluzivno je došla ekipa portala Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Jovana je bila podvrgnuta opsežnim analizama, čiji su prvi rezultati, u čiji je posed došla ekipa našeg portala, pokazali da je NEGATIVNA na kokain, što se vidi u izveštaju analize njenog urina, u kojem nema tragova ove psihoaktivne supstance.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Rezultati krvi očekuju se uskoro.

Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'