AKTUELNO

Izjavila je da ju je u toaletu zatekla sa zabranjenom supstancom.

Već na samom početku večerašnje igre istine, Zorana Stefanov je iznela teške optužbe na račun Jovane Tomić Matore, za koju je rekla da u "Zadruzi" koristi zabranjene psihoaktivne supstance.Raspravu je započeo Milan Milošević, traživši od Zorane da kaže šta je videla u WC-u.

Foto: TvPink Printscreen

Šta si to videla u WC-u da Jovana radi? To je izašlo napolje, a da na nisi rekla. Verovatno si napravila problem Jovani i produkciji.

Zorana je odgovorila da joj se učinilo da je zatekla Jovanu sa ilegalnom supstancom.

Foto: YouTube screenshot

Istripovala sam se možda da sam videla Matoru kako koristi neke supstance. Vrata WC-a su bila otvorena i videla sam Jovanu kako vuče belo.

Matora je odmah reagovala, izjavivši da je najviše boli što je Sanja čula tu laž.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog trenutka želim da se izjasnim produkciji da me vodi na test. Da taj test bude ovde, javno prikazan - pobesnela je Matora, nakon čega su je članovi produkcije pozvali da napusti Belu kuću.

Kako Pink.rs saznaje od izvora bliskog produkciji, učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora će, zbog javnih optužbi Zorane Stefanov, odmah večeras biti podvrgnuta odgovarajućem laboratorijskom testu posle kojeg će biti poznato da li je konzumirala narkotike u proteklom periodu. Nju su članovi produkcije odmah izveli i "Zadruge" i odveli na testiranje, čiji će rezultati biti poznati vrlo brzo.

Autor: J. M.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

'