AKTUELNO

Ona je od Jelene Tomašević dobila poseban kompliment.

Takmičarka koja dolazi iz Sofije i večeras je otpevala hit Kristine Agilere "Something's gotta hold on me" je trinaestogodišnja Aleksandrina Mehandžiska. Svojim maestralnim nastupom Aleksandrina je za ovaj nastup dobila četiri glasa pa će imati priliku da peva još jednom u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Baraž je za tebe siguran večeras. Ne baš tako sjajna interpretacija. Vidi se da si ti to učila, ali se ništa bitno i dobro nije desilo u smislu čitavog utiska, baš je bilo nedobačeno. Mislim da nije trebalo ovakvu pesmu da biraš, tako da ćeš morati malo pametnije da se spremiš za baraž i za sledeću emisiju ako prođeš - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je simpatično gledati je kakve ona face pravi dok peva. Bolji je utisak kad je gledaš i slušaš. Ovo je odlična pesma, ali verovatno nije za tebe najbolji izbor. Međutim, ti si toliko borbena, to sam videla po izrazu tvog lica, bez obzira što možda ne dobaciš kako treba, ali napraviš facu kao da si ga otpevala najbolje na svetu. To mi je bilo mnogo simpatično da gledam jer malo koje dete ima to u sebi - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Sve su Milan i Jelena rekli. Sve je to lepo, lepa si devojčica, ali biraj neku pesmu kojoj si dorasla i to je to - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Aleksandrina Mehandžiska

#Pinkove zvezdice

#emisija

'