AKTUELNO

Nešto ima u tvojoj pojavi što je izuzetno dirljivo. Nešto u tvom liku, tvojoj energiji, rekla je između ostalog Goca Tržan.

Prvi takmičar u većerašnjoj emisiji je osmogodišnja Ljiljana Plavšić iz Kovilja. Ona je otpevala "Colors of the wind", pesmu iz crtanog filma "Pokahontas" i svojim stajlingom i nastupom oduševila žiri. Ljiljana je sa svih pet glasova sebi obezbezdila direktni plasman u četvrti krug "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bilo za deset! Meni je bilo za deset! Neverovatno kako utičeš na članove žirija i na mene. Nekako nas smiriš, opustiš, učiniš da gledamo drugim očima, da sve bude mnogo, mnogo lepše. I ovo je bilo kao iz bajke, čarobno - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je kao neki mali anđeo, prelepa, predivna! Tako ti lepo stoji kostim taj, haljinica. Ovo je iz "Pokahontas" crtaća, je l' tako? Božanstvena si! Tako si me oraspoložila i divno smo počeli ovo veče, hvala ti. Volim te - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Nešto ima u tvojoj pojavi što je izuzetno dirljivo. Nešto u tvom liku, tvojoj energiji. Ne bih uopšte da komentarišem pevanje koje je sjajno. Ali ti si jedno toliko prefinjeno i preslatko dete. Ovo je jedna teatralna pesma, a nekako mi je sve ovo bilo "Vau", sva sam se naježila i baš mi je bilo lepo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

'