AKTUELNO

Udobno se smestite jer "Pinkove zvezdice" upravo počinju.

I ovaj petak rezervisan je za najbolji dečiji muzički šou program. Mališani iz "Pinkovih zvezdica" su spremniji nego ikada i svojim nastupima će članove stručnog žirija, kao i publiku ostaviti bez daha.

Dobro veče svima! Večeras je poslednja emisija ovog trećeg kruga. To znači da će i večeras nastupati 10 takmičara, jedan od njih napušta takmičenje i od sledećeg petka krećemo sa četvrtim krugom - rekla je voditeljka Marijana Mićić a zatim poželela dobrodošlicu i petočlanom žiriju.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je jako drago što smo imali par momenata u kojima su se takmičari transformisali da ih nismo prepoznali, da su dali neku novu energiju. Očekujem i u sledećem krugu da će biti tih iznenađenja i to je u stvari čar ovog takmičenja - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Milanom su bile saglasne sve njegove kolege iz žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno su se čarobne stvari dešavale na ovoj bini i meni je baš drago da niste sklonili ovu rasvetu sa bine. Ja i u kući do polovine novembra, pardon, do polovine marta držim ukrase novogodišnje. Taj praznični duh me baš uveseljava - rekla je Goca Tržan.

Svi članovi žirija priznali su da jedva čekaju da vide šta su mališani spremili ovog puta i kakva će završnica trećeg kruga biti.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'