AKTUELNO

Marija Kulić se osvrnula na Miljanino učešće u rijalitiijima.

Tokom gostovanja u studiju, majka Miljane Kulić, Marija nije uspela da sakrije emocije. Marija je najpre izjavila da se više ne bavi negativnim komentarima upućenim njenoj ćerki.

Otkad je Miljana ušla u ''Zadrugu'', ja niti čitam portale, niti se više bavim rijalitijem. Samo gledam ono što se prikaže preko televizije, Siniša prati na strimu. Ako se nešto desilo, preneće mi on. Rešila sam da više vremena posvetim deci kod kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je Mariju najviše pogodilo je loš odnos prema Miljani u prethodnom rijalitiju u kojem je njena ćerka učestvovala. Dok je komentarisala taj period, nije uspela da se ne rasplače.

Nisam videla Miljanu da uopšte pusti suzu, pogotovo ne u rijalitiju. Međutim ona je stvarno mnogo povređena sa strane produkcije u drugom rijalitiju. Nije očekivala tako nešto od njih. I mogu vam reći da sam ja tada plakala sa njom.

Foto: YouTube screenshot

Marija je dodala da ima mnogo poverenja u produkciju ''Zadruge'', i da je očigledno da se produkcija veoma dobro brine o Miljani i njenoj trudnoći.

Ja ovoj produkciji verujem. To su ljudi koji imaju decu, imaju ćerke. Ona je u sigurnim rukama, ima jedan kuvani obrok. Vode računa o njoj. Ja sam potpuno rasterećena - rekla je Marija Kulić.

Pogledajte kako je to izgledalo u studiju:

Autor: J.M.

#Marija Kulić

#Siniša Kulić

'