AKTUELNO

Oči u oči pred milionskim auditorijumom o vrućim temama koje potresaju, kako Belu kuću, tako i domaće medije razgovaraće Anabela Atijas, Gagi Đogani i Marija i Siniša Kulić.

Kao što ste navikli, i ovog četvrtka na TV Pink gledaćete gostovanje porodica učesnika rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''.

Po svoj prilici, gledaoci ružičaste televizije neće ostati ravnodušni jer će se ove večeri u studiju u Šimanovcima suočiti roditelji Lune Đogani i Miljane Kulić!

Foto: Pink.rs

Oči u oči pred milionskim auditorijumom o vrućim temama koje potresaju, kako Belu kuću, tako i domaće medije koji neprestano bruje o svim dešavanjima u ''Zadruzi'' razgovaraće Anabela Atijas, Gagi Đogani i Marija i Siniša Kulić.

Foto: YouTube screenshot

Nema sumnje da će ovo biti napeta emisija puna neočekivanih situacija i obrta s obzirom na to da su Luna i Miljana na ratnoj nozi. Poslednja u nizu njihovim rasprava i svađa dogodila se kada je Miljana napala Lunu tokom sastanka rekavši joj da da će se i njoj dogoditi ono što se desilo Slobinoj još uvek zakonutoj ženi Kristini Kiji Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite još jednu spektakularnu emisiju posvećenu rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' večeras odmah posle serije ''Zavet'' na TV Pink, a vaš domaćin i ovog četvrtka biće Dušica Jakovljević.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'