AKTUELNO

Prethodno veče pamtiće još dugo.

Poznata folk pevačica Katarina Živković promovisala je sinoć u jednom prestoničkom restoranu drugi po redu studijski album "Porok", a na promociju svog novog CD-a došla je ni manje ni više nego limuzinom!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kaća se pred okupljenim fotoreporterima pojavila u provokativnoj toaleti, u kojoj su njeni atributi došli do izražaja, a leđa su joj čuvali zgodni manekeni iz njenih spotova, među kojima je bio top model Miroslav Zikić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Zgodna pevačica tokom čitave večeri nije skidala osmeh sa lica, a u izjavi za Pink.rs nije krila koliko je srećna i ponosna zbog svog uspeha.

- Iskreno, prvi put u životu ne osećam skromnost i ne treba da budem skromna! Presrećna sam zbog novog albuma, reakcije su već sjajne i drago mi je što je večeras ovoliko mojih kolega, ali i vas novinara, došlo da me podrži - rekla je Kaća za Pink.rs, a potom otkrila zbog čega je odlučila da na promociju dođe u limuzini.

Foto: Pink.rs

- Smatram da glamurozna promocija zaslužuje glamurozni dolazak - kroz smeh je rekla Kaća, kojoj se sve pesme sa novog albuma veoma dopadaju, zbog čega ne može da izdvoji jednu, omiljenu.

Foto: Pink.rs

Kaća je na promociji, pred okupljenim prijateljima i saradnicima otpevala dve nove pesme, a potom isekla tortu kojom je počastila sve prisutne.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Katarinu je podržao veliki broj pevača, među kojima su bili Milica Todorović, Jelena Kostov, Vanja Mijatović, Goga Sekulić, Nikolina Kovač, Gabrijela Pejčev, Tamara Milutinović, Petar Mitić, Dejan Matić, Joca Stefanović, Milan Mitrović, Pavle Dejanić i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Dejan Matić

#Goga Sekulić

#Jelena Kostov

#Jovan Joca Stefanović

#Katarina Živković

#Milan Mitrović

#Milica Todorović

#Nikolina Kovač

#Petar Mitić

'