AKTUELNO

Jedan zadatak otvorio je brojne sukobe u Beloj kući.

U rijalitiju "Zadruga" ukućani svakodnevno dobijaju zanimljive zadatke i izazove. Neki od njih su lakši, neki zahtevniji, a gotovo da nijedan zadatak ne može da prođe bez sukoba između stanara Bele kuće.

Tako je bilo i danas, a pred zadrugarima je bio zadatak da izglasaju najiritantnije i najomraženije osobe u rijalitiju. Nakon što su izglasali Nenu Petrović i Miljana Vračevića, zadrugari su ih gađali sunđerima natopljenim slatkim sirupom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Čolak zamerio je Dragici Janičić što nije gađala kako treba Nenu i Miljana, a u igri od pre neki dan je sa slašću zalepila Bori Santani tanjir sa šlagom na lice.

Dvolična licemerna klasična slina od 40 godina. Ove devojke od 20 godina imaju vremena da se promene, ako si ti u 38 slina, bićeš slina ceo život. Sram te bilo! Lepiš ovom dečku tanjir sa šlagom, ništa ti nije uradio. Ne smeš Đeksonu, nego Bori koji znaš da ti ništa neće reći - rekao je vidno iznerviran Bane.
A to tebe boli, što nisam Đeksona zalepila - odgovorila je Dragica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene boli kura* za oboje, a ti si slina iskompleksirana! Jadna su deca koja čitaju tvoje pesme. Klošarko, ti glumiš neku finoću. Neće da se zamera Miljanu i Neni, a da ima pištolj, pucala bi u njih - nastavio je Bane.

Kako je izgledala ova rasprava između Dragice Janičić i Baneta Čolaka pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Bane Čolak

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

'