AKTUELNO

Posle ovoga nisu imale šta da kažu.

I ovog puta Sanja Marinković ugostila je u novoj epizodi svoje emisije "Magazin In" samo dame, s kojima je ćaskala o svemu i svačemu.

Foto: TV Pink Printscreen

O aktuelnim dešavanjima i javnosti nepoznatim detaljima iz sopstvenih života sa voditeljkom su pričale Nada Obrić, Neda Ukraden, Goca Božinovska, Marina Visković i Sandra Afrika.

Foto: TV Pink Printscreen

U drugom delu studija slušali su ih i priključivali im se muškarci - voditelji Dejan Milićević i Lav Grigorije Pajkić i glumac Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica iz "Kursadžija".

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su pričali o plastičnim operacijama i drugim veštačkim pomagalima kojima današnje žene ulepšavaju sebe, Neda se prilično iznervirala i nije razmišljala o tome što pored nje sede dve koleginice koje su išle na ulepšavenje ove vrste.

Foto: TV Pink Printscreen

- Džaba ti tvoje grudi silikonske broj osam i tvoje veštačke trepavice i veštačka kosa. Ti si nula bodova - rekla je Neda, sa čim se složila i Sanja, rekavši "to je sve tačno".

Foto: TV Pink Printscreen

Marina Visković i Sandra Afrika, koje su, kako se pisalo, posećivale plastičnog hirurga, tada su samo ućutale, ne želeći da ulaze u raspravu sa starijom koleginicom koja je imala veoma jasan stav o tome.

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ SE PORAĐA U BEOGRADU! Bračni par Švajnštajger se preselio u Srbiju! (FOTO)

Šta su sve gosti Sanje Marinković imali da kažu u ovoj epizodi možete videti u subotu, 20. januara ako od 17 časova budete bili uz emisiju "Magazin In".

Autor: V. T.

#Magazin In

#Marina Visković

#Neda Ukraden

#Sandra Afrika

#Sanja Marinković

'