AKTUELNO

Nakon što su ukućani završili sa igrom ,,Pitanja gledalaca", svako od takmičara napustio je zajednički sto.

Iako su se mnogi ukućani osvrtali na pitanja gledalaca i skupljali utiske o svemu što se za stolom u toku večeri reklo, Teodorina mama, Gordana Džehverović ne odustaje od pokušaja da smiri svoju ćerku i pokaže joj kako treba da izgleda jedan rijaliti igrač na najpopularnijoj televiziji u regionu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Teodora Džehverović pod veoma lošim utiskom zbog konflikta koji su se dešavali za stolom, njena mama je izvela nju i Anđela napolje i ponovo razgovarala sa njima uputivši im konstruktivne kritike:

Šta se sa tobom dešava, Teodora? Kad ćeš da naučiš da je ovo igra i da treba da se igraš. Šta si umislila, da ćeš samo u prodavnicu i da se šetkaš ovde? Ima da poštuješ i produkciju. U čemu je tvoj problem?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je pridikovala svojoj ćerki, Gordana je izgovorila nešto što do sada niko nije znao:

A, šta misliš, da li si ti nekog povredila kad si ušla ovde? A sve šta si ostalima radila, bolje da ćutiš!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam šta sam sve radila i ćutaću, ali meni je povređena sujeta! - rekla je Teodora.

Majka ove pevačice je dugo razgovarala sa njima, a Anđelo se u potpunosti složio sa svim što je Gordana Džehverović imala da kaže u vezi ponašanja, posesivnosti i ljubomori koja je u Teodori izazvana svaki put kada posumnja u njenog dečka. Da li podržavate stav njene mame ili ne, pogledajte video  koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'