AKTUELNO

Odlučna u svojoj nameri!

Sofija Stević je prošle godine učestvovala u najgledanijem i najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, ali tada nije uspela da se plasira u drugi krug. Vredno je radila na sebi prethodnih godinu dana i vratila se u ovaj šou program da pokaže da je spremna za veliki uspeh.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je zadovoljna svojim nastupima, ova Požarevljanka je veoma samokritična:

Ja sam uvek zadovoljna svojim nastupima ali ne i prezadovoljna, zato što smatram da uvek može bolje i da uvek može da se pokaže više nego što pokažem na sceni. Nemam neka velika očekivanja, ali se nadam da ću stići što dalje, do što viših krugova, jer mi je želja da pokažem sve što mogu, a znam da mogu još mnogo toga – kaže Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona uživa tokom snimanja, ali i između, u bekstejdžu i hotelu u druženju sa svojim drugarima iz takmičenja i ono što joj se najviše dopada je što svi podržavaju jedni druge. Kada je u pitanju žiri, Sofiji je bilo teško da kaže ko joj je najomiljeniji član, ali je jednu damu izdvojila kao najstrožiju i najdražu u isto vreme:

To je baš teško pitanje i teško mi je jednog da izdvojim, ali recimo neka bude Goca Tržan. Ona je, pre svega, realna i objektivna a i uvek mi daje kritike koje mi mnogo pomognu i koje mogu da primenim kad se pojavim na sceni u sledećem krugu i uopšte u takmičenju. Ona mi je ujedno i najstroži član žirija (smeh).

Foto: TvPink Printscreen

Sofija se nada da će jednog dana moći da snimi duet sa nekim od njih:

Sa bilo kim od njih da snimim duet bi mi bila čast. Zaista ne mogu jednog da izdvojim, jer su mi svi super i svi su vrhunski pevači, tako da bih zaista volela da sarađujem sa njima - bila je iskrena ona.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Sofija Stević

'