AKTUELNO

Prelomila!

Odlukom Dejana Tasića Tase koji je sinoć napustio "Zadrugu" jer je dobio najmanji broj glasova publike, Nena Petrović danas je imenovana za novog vođu narednih sedam dana u luskuznom gradu nadomak Beograda.

Foto: RTV Pink

Već u prvim satima svog mandata u "Zadruzi", Nena je doživela nimalo prijatnu situaciju. Naime, novi vođa je opljačkan, a Nena smatra da joj je novac koji joj je na raspolaganju za život u "Zadruzi" otuđio Miljan Vračević, koji se odmah iznervirao.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je voditeljka Katarina Nikolić ušla u Belu kuću, to je zadrugarima bio znak da počinje sastanak, međutim nisu svi bili za stolom. Naime, Bane Čolak i Miljan Vračević bili su u dvorištu. Oni su sa farme izveli magarca, koga su pokušali da uvedu u kuću, a ostali su bili iznenađeni.

Foto: RTV Pink

Nakon što je izabran vođa, došlo je vreme da Nena Petrović odabere svoje potrčke, koji će spavati u izolaciji i slušati njena naređenja, kao i omiljenu osobu koja će ove nedelje spavati zajedno sa njom u "Hotelu Zadruga".

Foto: RTV Pink

Ja ne brima potrčka, već sluge koji će da mi ljube noge! Gori su od životinja u štali! Retko kada peru ruke i zadnjicu - rekla je Nena.

Nena Petrović u trenutku kada je počela da birala potrčke i omiljenu osobu rekla je da je puno razmišljala koga će da odabere. I da je svesna da je mnogima trn u oku i da je zato, kako ona smatra, zadrugari ne vole.

Foto: RTV Pink

Prvi potrčko biće Zorana! Drugi potrčko je Anđelo! - odlučila je Nena.
Ja sam mislio da je Nena pozitivno luda, a sada mislim da je ozbiljna budala. Ne vezano za ovo. Druga stvar, drago mi je da sam uspeo da potvrdim da veoma dobro znam da procenim ljude. Kada je Nena došla ovde, rekao sam Mikiju: Kada bi njoj dali moć, ona bi gazila sve! Što se danas videlo - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku Nena Petorvić rekla je Anđelu Rankoviću kako njegovi roditelji ne vole što mu je devojka Teodora Džehverović, nakon čega je pevačica burno reagovala.

Ja mislim da bi se baš obradovali, kada bi tebe doveo u kuću - ošta je bila Teodora.

Foto: RTV Pink

Za ova četiri meseca, ja nisam bila potrčko. Mislim da ovaj izbor apsolutno nema smisla. Ja sam ceo dan posmatrala kako se Nena ponaša prema zadrugarima od kada je dobila titulu vođe! - izjavila je Zorana.

Foto: RTV Pink

Kristalno jasno, gospođica Saška Karan može da ustane. Gospođa Saška Karan je omiljena - izabrala je Nena osobu koja će biti omiljena ove nedelje.

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNI INTERVJU! Miljana Kulić: Daću sve da moje dete bude u dobrim odnosima sa polusestrom!

Autor: S. K.

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'