AKTUELNO

Primetio da ga gleda drugačije!

Miljana Kulić od kako je ušla u "Zadrugu", ubedljivo najgledaniji rijaliti program na našim prostorima, unela je pravu pometnju među zadrugarima. Ona je već uspela da se posvađa sa Teodorom Džehverović i njenom majkom.

Foto: RTV Pink

Pored ove dve cimerke, ušla je u svađu i sa Lunom i Slobom, ali i sa Macom Diskrecijom za koju ističe da ima lepo mišljenje, ali da joj zamera što je u lošim odnosima sa majkom.

Nova trudna stanarka "Zadruge" najbolje se slaže sa novinarom Milanom Miloševićem, koji je danas u toku razgovora u dvorišu, Miljani rekao da zna na kog cimera je bacila oko.

Foto: RTV Pink

Primetio sam ko ti se sviđa! Gledaš ga drugačije! Ja sam psiholog! Nekako si ga odvojila od ostalih! Nisam rekao ime, tako da ne može niko da zna! On je sada unutra. Kulturan, fin - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Pošto Milošević nije izgovorio ime, već je isto Miljana njemu pročitala sa usana, može samo da se predpostavi o kome se radi. U užem krugu, potencijalno mogu da se nađu Anđelo Ranković, koga je Miljana sinoć nahvalila pred njegovom devojkom Teodorom Džehverović koja je sve čula i kojoj nije bilo drago što to čuje, a zatim se Kulićeva raspitivala za manekena.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je previše bliska postala i sa Vojketom Đansom, koji u "Zadruzi" ima romansu sa Sarom Reljić. Ona je ovom zadrugaru ranije danas rekla da je srećna što je on pevač sa kojim će moći da se druži, a opšte je poznato koliko ova zadrugarka voli da baci oko na pevače.

Foto: Printscreen

Međutim, pošto je Milan rekao da se ukućanin koji se svideo Miljani, po njegovom mišljenju, nalazi u kući, a Vojke tada bio u dvorišu onda se može zaključiti da to nije Vojke. Za Kulićevu se vezuju i priče da joj se dopada i reper Nemanja Đerić Đekson.

Foto: RTV Pink

U Beloj kući, za vreme razgovora Miljane i Milana, nalazio se i Nikola Arsić, fitnes instruktor, od koga je trudnica sinoć tražila da je izmasira, a ovaj stanar ispao je džentlmen, pa je Miljani prepustio svoj krevet, da bi imala gde da spava, a on je noć prespavao u pabu. Na koga je tačno Milan mislio, saznaćemo u narednim danima, zato redovno pratite "Zadrugu", a ovaj trenutak možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: JOŠ UVEK GAJI EMOCIJE PREMA SLOBI? Dok se Kija gušila u suzama, Luna je ogovarala: PREVIŠE SAM BILA DOBRA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

'