AKTUELNO

Bez dlake na jeziku oplela je i po pojedinim zadrugarima, najviše po Maci Diskreciji.

Ukućani ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa u istoriji domaće televizije „Zadruga“, od sinoć imaju novu cimerku. Radi se o Miljani Kulić, devojci koja je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ono što je najzanimljivije kod ove ukućanke jeste da je trenutno u drugom stanju. Miljana je ostala trudna sa bivšim suprugom pevačice Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, a samo nekoliko sati pred ulazak u „Zadrugu“, dala je ekskluzivni intervju jedino za portal Televizije Pink – Pink.rs, dok je bila u karantinu, a prvo nam je rekla zašto je odlučila da uđe u "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

Bila sam protivnik veza u rijalitiju i nisam sanjala da se meni to može dogoditi. Meni se dogodila ljubav sa Ivanom Marinkovićem, u koga sam se zaljubila. Sa njim sam imala sekusalne odnose ispod pokrivača, a to ne liči na mene. U rijalitiju sam zato što od njega ne mogu ništa da očekujem, on ni prvom detetu nije plaćao alimentaciju i želim sve da obezbedim svom detetu, a sposobna sam za to. Tako da želim da se borim - iskrena je bila Miljana.

Foto: RTV Pink

U nastavku razgovora sa Miljanom Kulić zanimalo nas je šta ona u budućnosti očekuje od oca svog deteta Ivana Marinkovića, kao i da li možda postoji mogućnost da oni izglade svoje odnose i uplove u bračne vode.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Mi smo bili i u lošim i u dobrim odnosima. Više u lošim. Nikada ne reci nikad. Između redova možete da zaključite šta hoću da kažem. Ako me bude pozvao, nije iskjučeno da se pomirimo, ali mislim da toga neće biti - rekla je trudnica.

Foto: Pink.rs

Ekipu portala Pink.rs, u razgovoru sa novom ukućankom Miljanom Kulić, pred njen ulazak u "Zadrugu", zanimalo je i da li je u kontatku sa pevačicom Gocom Tržan, inače bivšom suprugom Ivana Marinkovića sa kojim je Kulićeva ostala u drugom stanju.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam se čula sa njom. Čitala sam nekoliko njenih intervjua. U pravu je što kaže da je ne interesuje Ivan i to dete, jer joj je taj čovek naneo mnogo bola, tako da je razumem, ali isto ću dati sve od sebe da moje dete bude u dobrim odnosima sa njenom Lenom i upozna svoju polusestru - pričala je MIljana.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U nastavku priče Miljana nam je otrkila i da je njena mama bila protivnik veze sa Ivanom i da joj je govorila kako on nije pravi čovek za nju, nakon čega smo se dotakli i zadrugara.

Čula sam da je Luna mnogo loših komentara imala o meni, pričala je svašta. Veruj mi, ja većinu ljudi tamo ne poznajem. Znam samo Mikija, Matoru, Macu i Sašku Karan. Ja nikada nikome ne bih mogla da budem druga. To su žene koje ne cene sebe - govorila je Kulićeva o Luni Đogani.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ja sam sa Macom bila u dobrim odnosima, ali kada god joj kažem neku istinu o njoj, ona se naljuti. Ja sam uvek bila tu za nju. Što se nje tiče, mislim da je jako dobra osoba, ali ne podržavam to što se ne viđa sa svojom majkom, a laže da ide u Bosnu i da se viđa. Majka govori da se nisu videle godinama i ne podržavama taj posao kojim se ona bavi. Znate svi čime se ona bavi. Ceo svet zna kako je slala novac, koga je dovodila po sobama. Inače, ona bi bila jako kvalitetna osoba kada bi izašla iz tih prljavih poslova - pričala je Miljana o Maci.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se vreme ulaska Miljane Kulić u "Zadrugu" bližilo, mi smo se pozdravili sa trudnom zadrugarkom i poželeli joj prijatan boravak pod krovom ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu, a kako je izgledao Miljanin ulazak u "Zadrugu" možete pogledati u video-klipu ispod.

PROČITAJTE: MI SMO TO ŽELELI, SEDAM PUTA SMO RADILI NA TOME: Miljana iznela detalje odnosa sa Ivanom! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'