AKTUELNO

Sklanjao se od Mace!

Maca Diskrecija i Bora Santana iz dana u dan imaju sve zanimljiviji odnos. Dok bi Diskrecija najviše volela da bude u emotivnoj vezi sa ovim zadrugarom, Santana bi najradije želeo da ne provodi puno vremena sa Macom.

Foto: RTV Pink

Taj utisak mogao je da se stekne i tokom protekle noći na proslavi Nove godine pod krovom "Zadruge". Naime, dok su se ukućani radovali, Maca je sve vreme pokušala da poljubi Boru, koji je to izbegavao.

U jednom trenutku njima je prišla Nadežda Biljić, nova zadrugarka, Pinkova zvezda koja je pevala na svadbi Kristine Kockar i Slobe Radanovića. Bori je ovo bila idealna prilika da razgovara sa ovom cimerkom i na taj način, makar na kratko, izbegne Macu Diskreciju.

Foto: RTV Pink

Jesi li upoznala moju verenicu? - pitao je Bora Nadeždu.
Jesam, jesam, kako nisam?! Samo nemoj da vam ja radim svadbu, kao što sam radila Kiji i Slobi - rekla je pevačica Santani.

Foto: RTV Pink

Nakon ovog razgovora Bori je prišao Janjuš koji ga je savetovao da poljubi Macu i da pokaže svoju emotivnu stranu prema njoj. Da li ga je Santana poslušao, kao i šta su još radili ovi ukućani možete pogledati u video-prilogu u nastavku teksta.

PROČITAJTE: DOPISIVAO SE SA IGRAČICOM DOK SMO BILI U KREVETU: Nova ukućanka priznala kog zadrugara je ostavila! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Marko Janjušević

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'