AKTUELNO

Saška Karan iskreno čestitala pobednicima.

Kako je isteklo 24 časa otkako je Veliki šef zadao zadrugarima zadatak da budu ceo dan vezani jedno za drugo konopcem i prate se u svakom koraku, sada je došlo vreme da one najistrajnije obavesti o nagradi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, pre svega i na samom početku da pohvalimo zadrugare koji su se, bez obzira na sva dešavanja i nesuglasice, vezali i ostali vezani do kraja zadatka. Svima onima koji ni pored druge šanse da uradite nešto zajedno kako bi vam bila ispunjena želja nisu mogli da se dogovore jedino možemo da kažemo da su i ovog puta pokazali da ne umeju da funkcionišu u kolektivu i da su njihove potrebe i dalje mnogo veće i važnije od zajedničkih. Žao nam je što niste dobro i pažljivo pročitali pismo o ispunjenju želje i što većina vas ono što smo rekli nije razumela - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Kako zadrugari nisu dobro pročitali i razumeli zadatak i nisu mogli da se dogovore oko zajedničke nagrade, Veliki šef je odlučio da one koji su bili najbolji u ovome nagradi na svoj način.

Za sam kraj vas obaveštavamo da smo doneli odluku da nagradimo parove koji su se trudili i do sada bili vezani. Po 1000 dinara će dobiti Bane i Sanja, Divna i Filip, Teodora i Marko, Zorana i Nikola, Đekson i Milan, Tanja i Viktorija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SVE JE KIJINO LEPŠE! Luna joj prvo PREOTELA MUŽA, a sada i OVO! (VIDEO)

Kakve su bile reakcije zadrugara kada su čuli ovo saopštenje, detaljnije možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'