AKTUELNO

Nije očekivao da će razgovarati o ovoj temi!

Nakon idiličnog ljubavnog odnosa, koji ih je doveo do veridbe, došlo je i do rasula u komunikaciji između Mace Diskrecije i Bore Santane. Bez obzira na sve oni su uspeli da reše svoje probleme, pa su ponovo bliski.

Foto: RTV Pink

Ovi zadrugari, dok su sedeli na krevetu u dnevnoj sobi, razgovarali su o svojoj budućnosti i planovima. Macu je zanimalo šta Bora ima na umu i da li možda sa njom želi da kruniše ljubav rođenjem njihovog deteta.

Foto: RTV Pink

Je l' bi napravio bebu? - pitala je Maca u jednom trenutku Boru, koji je ostao u čudu.

Foto: RTV Pink

Pa možda i bih, kada bi potpisala predugovore, kada me ne bi tužila sutra, kada ne bi bila sa mnom. Da mi to dete na nos ne izađe, da mogu da ga viđam stalno - naveo je Bora Santana neke od svojih razloga Maci.

Da se nešto dešava između njih i da pričaju o nečemu bitno, primetio je Lepi Mića, koji se ubacio sočnim komentarom, a ceo razgovor na ovu temu između Mace Diskrecije i Bore Santane, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: VRELA AKCIJA PRED SVIMA: Filip se zavukao sa pevačicom ISPOD POKRIVAČA, ali su kamere SNIMILE SVE ŠTO SU RADILI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'